Metallityöt

Teemme erilaisia metallitöitä alumiinista, ruostumattomasta- sekä vakioteräksistä. Levyntyöstö onnistuu sekä leikkurilla, että särmäyspuristimella 12mm / 3m asti. Plasmaleikkurilla pystymme leikkaamaan 25 mm asti, kaasulla onnistuu paksumpikin rauta.

Teemme koneistus- ja levytyöt sekä valmistamme mm. räätälöityjä asfalttilavoja ja tynnyripuristimia.

Lasertyöt

Laserilla onnistuu puhdistus, leikkaus ja hitsaustyöt useille materiaaleille ilman lämpölaajentumisia.

Alla esimerkki rakentamistamme tasoista.

Hitsaus ominaisuuksiltaan käsikäyttöinen yhdistelmäkone soveltuu ohutlevyn hitsaukseen alle millin vahvuisesta levystä aina kolmen millin levyyn asti. Laserhitsauksen etuna on myös yksinkertainen käyttö, kaunis hitsisauma, suuri hitsausnopeus täysin ilman lisäaineita.

Puhdistus soveltuu useimmille teollisuudessa käytetyille materiaaleille vahingoittamatta sen pintaa. Puhdistaa voit ruostetta, maalia, tahroja, pinnotteita jne. Puhdistus on nopea ja edullinen tapa poistaa pinnan epäpuhtauksia verrattuna kemialliseen puhdistukseen, taikka hiekkapuhallukseen.

Leikkaus koneella onnistuu jopa 3mm levyn läpäisy vaivattomasti. Käsin voi leikata samoja materiaaleja, kuin hitsatakin. Leikkaus onnistuu nopeasti vain suutinta vaihtamalla hitsaus suuttimesta leikkaus suuttimeen.